Vuur draak:

Als je deze draak als krachtdier hebt dan heb je een hele sterke beschermer aan je zijde. De draak zal de weg voor je vrij maken zodat jij je verder kunt voortbewegen op je pad. Hij zal je leiderschap tonen en zal je aanmoedigen om moed te tonen. De vuur draak zal je kracht geven zodat je obstakels kunt overwinnen.

Rood wordt ook geassocieerd met passie, verlangen en intense emoties. Een vuurdraak kan ook staan voor krachtige emoties en verlangens, zowel positief als negatief. Het kan dienen als een herinnering om deze emoties op een constructieve manier in evenwicht te brengen en te kanaliseren. Vuur kan een transformatie, zuivering en de creatieve kracht van het universum vertegenwoordigen.

Vuur heeft de kracht om zowel te vernietigen als te creëren. Een vuurdraak vertegenwoordigd de cyclus van vernietiging en wedergeboorte. Het kan erop duiden dat bepaalde aspecten van je leven of jezelf losgelaten moeten worden om plaats te maken voor een nieuw begin en nieuwe kansen. Hij kan ook een ontzettend krachtige beschermer zijn, de vuurdraak kan zijn vuur ook inzetten om jou te beschermen.

Lucht draak:

De lucht draak staat symbool voor je denken, inspiratie en intellect. Heb je nieuwe inspiratie nodig dan mag je een beroep doen op deze draak. De lucht draak loodst je door problemen heen door je zijn inzichten aan te bieden. Hij zal je inspireren en helpen met een duidelijk en helder zicht op de zaken te verkrijgen.

Lucht wordt vaak geassocieerd met communicatie en mentale vermogens. Een luchtdraak kan het belang van helder denken, effectieve communicatie en de kracht van ideeën symboliseren. Het kan een herinnering zijn om je geest en intellect verstandig te gebruiken. De draak is vaak gekoppeld aan het rijk van het denken en het hogere bewustzijn. Een luchtdraak kan een spiritueel ontwaken of een verhoging van het bewustzijn betekenen, en je aanmoedigen om diepere spirituele inzichten en begrip te verkennen.

Een luchtdraak kan de noodzaak vertegenwoordigen om je aan te passen aan veranderende omstandigheden in je leven en open te staan voor nieuwe ideeën en perspectieven. Het kan je aanmoedigen om met de stroom mee te gaan in plaats van je tegen verandering te verzetten.

Aarde draak

Deze draak staat voor kracht en rijkdom, hij helpt jou te ontdekken waar je krachten liggen. Waar ben je toe in staat, wat zijn je mogelijkheden. Met de aarde draak leer jij je innerlijke schoonheid zien en erkennen. De draak zal je energie aarden zodat je krachtig bent en brengt je weer naar je kern van innerlijke rijkdom.

De aarde is vaak gekoppeld aan stabiliteit, aarding en de fysieke wereld. Een aardedraak kan de noodzaak symboliseren om geaard en verbonden te blijven met de materiële aspecten van het leven te herinneren aan het belang van stabiliteit op je spirituele reis. De aarde is een van de vier klassieke elementen, en evenwicht is een centraal concept in veel spirituele tradities. Een aardedraak kan de behoefte aan evenwicht in je leven betekenen, inclusief je fysieke, emotionele en spirituele welzijn.

Draken worden vaak geassocieerd met wijsheid en eeuwenoude kennis. Een aardedraak staat in verbinding met oude wijsheid en als jij een aarde draak ziet kan dit symboliseren om de traditionele spirituele praktijken en leringen te verkennen.

Water draak

Deze lieverds maken deel uit van het element water en worden vaak geassocieerd met emoties. De verschijning van een van hen betekent meestal dat het tijd is om diep in jezelf te kijken, hoe jij je eigen emoties instant houd en hoe je hierin handelt naar je medemens.

Bedank ze met water of zeewier.

Water wordt vaak geassocieerd met emoties, intuïtie en het onderbewustzijn. Een waterdraak staat symbool voor het belang van verbinding maken met en begrijpen van je emoties. Het kan je aanmoedigen om tijdens je spirituele reis op je intuïtie te vertrouwen. Een waterdraak kan een reis naar de diepten van je eigen bewustzijn vertegenwoordigen, waarbij je verborgen aspecten en een dieper zelfbewustzijn verkrijgt.

Een waterdraak kan de noodzaak vertegenwoordigen om je aan te passen aan veranderende omstandigheden en mee te gaan met de stroom van het leven. Het kan je herinneren aan het belang van flexibiliteit op je spirituele pad. Water heeft ook zuiverende eigenschappen en wordt vaak gebruikt in rituelen voor reiniging en zuivering.

Zwarte  draak

Men ziet ze vaak als het kwaad worden vaak verkeerd begrepen. Echter de zwarte draken geloven in rechtvaardigheid en wraak. Ze waarderen waarheid en vrijheid. Deze draken verschijnen wanneer u behoefte heeft aan een beschermer. Als ze zich eenmaal aan je bekend hebben gemaakt brengen ze vaak een groot aantal jaren met je door. Zwarte draken komen uit grotten en spelonken. Bedank ze met de geuren van wierook.

Zwart wordt vaak geassocieerd met mysterie en het onbekende. Een zwarte draak kan de mysteries van het leven, het universum en de onzichtbare rijken symboliseren. Het kan het streven naar kennis en begrip vertegenwoordigen in het onbekende. Het kan ook de duisternis vóór de dageraad symboliseren, wat een periode van transformatie en wedergeboorte betekent. Een zwarte draak kan erop wijzen dat je een uitdagende fase van persoonlijke groei en spirituele evolutie doormaakt.

In het paranormale worden zwarte draken gezien als beschermers en verdedigers. Ze kunnen je beschermen tegen negatieve invloeden, psychische aanvallen of spirituele bedreigingen. Een zwarte draak kan een symbool zijn van innerlijke kracht en veerkracht.

Kristal draak

Dit is een vreemde soort draak. Ze komen vanuit de droomwerelden en gedijen op verbeelding en wensen. Kristal lichtwezens zijn vaak de muzen voor de schepping. Een kristallen draak kan de versterking van je spirituele energieën, intenties en manifestaties symboliseren. Het kan je aanmoedigen om je bewust te zijn van de energie die je in de wereld projecteert. Bedank ze met een verhaal of tekening.

Kristallen zijn transparant en helder en symboliseren zuiverheid en helderheid. Een kristallen draak kan de behoefte aan transparantie in uw gedachten, emoties en acties suggereren.

Het kan je aanmoedigen om op je spirituele reis naar zuivere intentie en doel te streven. Deze draak kan ook in je leven komen voor het helen en balanceren van energie en potentieel voor genezing en balans in je fysieke, emotionele en spirituele aspecten symboliseren. Het kan je aanmoedigen om holistische benaderingen van welzijn te verkennen.

Een kristallen draak kan de ontwikkeling en versterking van uw intuïtieve en psychische vermogens betekenen. Het kan je aanmoedigen om op je innerlijke leiding te vertrouwen. Deze kan de afstemming op je hogere doel en spirituele pad symboliseren. Het kan je inspireren om je spirituele doelen met toewijding en duidelijkheid na te streven.

Oranje draak

Zie je deze draak dan ben je één van de gelukkigen. De draak laat zich namelijk niet zo heel vaak zien. Ze is graag op de achtergrond aan het werk. Ze is heel erg creatief, ook in het bedenken van oplossingen voor moeilijke problemen. Meestal is ze ook niet alleen, vaak is ze met een klein team van oranje vlam draken. Hun bedanken hoeft niet.

Een oranje vlam draak kan een golf van creatieve energie in je leven vertegenwoordigen, waardoor je wordt aangemoedigd je passies na te streven en jezelf vollediger te uiten.

Oranje is een kleur van motivatie en energie. Een draak van deze kleur kan je inspireren om actie te ondernemen en je doelen met enthousiasme en vastberadenheid na te streven.

Oranje is gekoppeld aan emoties en emotionele expressie.

Deze draken aanmoedigen om je emoties op een dieper niveau te onderzoeken en te begrijpen, waardoor emotionele groei en zelfbewustzijn worden bevorderd.

In sommige spirituele tradities wordt oranje geassocieerd met het sacrale chakra, dat creativiteit, emoties en relaties regelt. Een oranje vlam draak kan de behoefte vertegenwoordigen om deze aspecten van je leven in evenwicht te brengen en te harmoniseren. De draak kan een positieve en hoopvolle kijk op het leven symboliseren en je eraan herinneren vreugde te vinden in alledaagse ervaringen.

Gouden draak

Deze hebben een grote vorm, de energie van een gouden draak komt vaak over als een gevoel van verveling. Ze kunnen je vaak helpen op het gebied van kennis en geld. De gouden draken laten zich vaak zien in de momenten als je op moet passen of als iemand meer bescherming nodig heeft. Ook verschijnen ze vaak als je op zoek bent naar verborgen kennis. Het liefst worden ze bedankt in een gift van geld of een glinsterend voorwerp.

Bedank ze met kristallen.

Goud is ook gekoppeld aan wijsheid en kennis en vertegenwoordigt vaak de accumulatie van wijsheid in de loop van de tijd. Een gouden draak kan het streven naar wijsheid symboliseren en het belang van het zoeken naar hogere kennis en begrip. Deze draak wordt geassocieerd met alchemie, een proces van transformatie en zuivering. Een gouden draak kan een periode van spirituele transformatie en persoonlijke groei betekenen, waarin je evolueert naar een hogere bewustzijnsstaat.

Gouden draak is van de welvaart en overvloed. Een gouden draak kan erop duiden dat je in een fase van je leven bent waarin spirituele en materiële rijkdom op één lijn liggen. Het kan de manifestatie van je verlangens en intenties vertegenwoordigen.

Groene draak

Ze verblijven in de bossen en kunnen je helpen om verder te groeien of om terug te keren naar het oorspronkelijke zelf. De draken blijven gemiddeld 10-15 jaar bij je en maken deel uit van de elementaire basis van de aarde. Groen is de kleur van de natuur en de natuurlijke wereld. Een groene draak kan een sterke verbinding met de aarde symboliseren en de noodzaak om het evenwicht en de harmonie met de omgeving te behouden. Het kan je aanmoedigen om je relatie met de natuur.

Bedank deze draken met bloemen, planten of zuivere grond uit een bos.

Groen is in veel spirituele tradities de kleur van het hartchakra en staat voor liefde, mededogen en emotioneel evenwicht. Een groene draak kan je aanmoedigen om je hart te openen, liefde te uiten en compassie te cultiveren in je interacties met anderen. Als je deze draak ziet dan wijst dit ook op groei en ontwikkeling. Een groene draak kan het streven naar spirituele groei, wijsheid en verlichting betekenen. Als je een groene draak tegenkomt, betekent dit dat je onder de bescherming en begeleiding staat van natuurlijke en spirituele krachten.

Rode draak

Dit zijn de meesters van de bergen en maken deel uit van het element vuur. Deze kleur draak blinkt uit in genezing, dit is zowel fysiek als emotioneel in je leven. Passioneel dansend bewegen zich voort op de wind, in de bergen waar ze nog regelmatig waargenomen worden als ze daar overheen vliegen.

Bedank deze geweldige lichtwezens met kristallen.

In sommige culturen vertegenwoordigt het kracht, moed en dapperheid. Het kan het vermogen symboliseren om uitdagingen en obstakels met vastberadenheid en vasthoudendheid te overwinnen. Rood wordt vaak geassocieerd met energie en vitaliteit, waardoor de rode draak een symbool is van vitaliteit en levenskracht.

Het zien van een rode draak in een droom of meditatie kan worden ook geïnterpreteerd worden als een waarschuwing om voorzichtig te zijn of om potentiële conflicten of uitdagingen in iemands leven aan te pakken.

Witte draak

Deze worden vaak gezien als gaven van een goddelijk wezen. Witte draken zijn uitstekende vrienden in moeilijke tijden, sommige hebben twee of drie hoofden. De verschijning betekent een geschenk vanuit de spirit wereld en een schouder om op te huilen. Bedank ze met dankbaarheid en lof.

Een witte draak kan erop wijzen dat je op een pad van spiritueel ontwaken bent en diepere inzichten krijgt in de mysteries van het bestaan. Het kan je reis naar hogere bewustzijnsstaten symboliseren. Witte draken worden gezien als Gidsen en beschermers in spirituele tradities. Het tegenkomen van een witte draak kan geeft aan dat je onder de bescherming en van welwillende spirituele krachten.

Zilver draak

Zilveren drakenringen: de geschiedenis en betekenis van de draak. De draak is een symbool van kracht, kracht en wijsheid. Tegenwoordig is het een van de meest populaire en geliefde mythische wezens. Hij wordt afgebeeld als een enorm vuurspuwend slangachtig wezen met grote klauwen, hoorns en een lange baard.

Paars draak

De energie van de paars/violette draak helpt je om jezelf te vergeven, vergeven voor alle energie van destructie en ontkrachting waarmee je je bewust en onbewust hebt verbonden. Deze draak helpt je om liefdevol met jezelf om te gaan, om gevoelens van schuld en zelfvernietiging los te laten.

Blauw draak

De blauwe draak staat voor jouw machtige gevoelsleven. De blauwe draak is verbonden met het element water en is zo flexibel en ongrijpbaar als water kan zijn. Eenmaal getornd zal het bevriezen tot een kilte die door je ziel dringt en gevoed met liefde zal het warm en koesterend je lichaam instromen.

De blauwe draak kun je bereiken met je gevoel. Als je vanuit je hart deze draak uitnodigt zal hij jouw uitnodiging nooit afslaan. Behandel je hem met liefde dan zal hij je leren hoe je jouw gevoelens onder controle kunt krijgen, ze te uiten en vanuit je hart te leven.

Dit is het begin van een leven in Meesterschap; als je niet vanuit je hart kunt leven zul je niks reëels kunnen manifesteren.

De blauwe draak helpt je dus een stevige basis te leggen voor jouw ontdekkingsreis.

CONTACT

:Ferlin ~ Steve. :Barends.

Atalantalaan-11 WITH THIS LATITUDE: 52.28033 WITH THIS LONGITUDE: 4.8032881

AALSMEER, NL

Email: fs.barends@hotmail.com

Phone: +31 654 6817 15