De ondersteunende generaties van Terra

Er zijn veel redenen waarom u zich uniek voelt. Kunt u of iemand die u kent deel uitmaken van de Indigo-generatie?

Het volgende artikel zal een aantal van de vragen beantwoorden die u mogelijk heeft over indigokinderen en zal u helpen de ‘wonderkinderen’ in uw directe omgeving te vinden. Een van de New Age theoretici is mevrouw Nancy Ann Tappe , die op bijna wetenschappelijke wijze aan de Indigo-generaties werkte en ze in  vijf categorieën verdeelde op basis van de geboortedatum van deze kinderen .

Dit zijn de vijf Indigo-generaties, volgens Tappe:

Alfa generatie

Tot de eerste generatie, die Alpha werd genoemd, behoren kinderen geboren in de periode tussen  1958 en 1968 . Volgens Tappe duurde de periode van het ontwaken van de Alpha-generatie van 1986 tot 1996 . Hun aura werd gezien als donkerblauw en groen met paarse tinten .

De aura stond ook onder de invloed van de  metaalbeige tint,  die hen beschermde tegen aanvallen van buitenaf en een te vroege vertoning van indigopotentieel. Sinds hun vroege jeugd had de Alpha  het gevoel anders te zijn , alsof ze niet bij hun huis , land of ouders hoorden. De redenen voor deze verschillen waren altijd vaag en hebben nooit een bevredigende verklaring opgeleverd.

Bèta-generatie

Het gaat om mensen geboren in de periode  tussen 1968 en 1978 . De periode van hun ontwaken valt grofweg samen met de periode tussen  1996 en 2006 .  De kleuren van hun aura zijn  blauw – groen – paars , maar niet langer de kleur van het metalen schild.

Kenmerkend voor beide generaties, Alpha en Beta, is dat ze er  veel jonger uitzien dan ze in werkelijkheid zijn, zegt Tappe.

Gamma-generatie

De Gamma is de derde generatie Indigo-kinderen, geboren tussen  1978 en 1988 . De periode van het intellectuele ontwaken van deze kinderen valt samen met de periode  tussen 2006 en 2016 . Dit is de eerste generatie met het minimale beschermende schild . Het is meestal  paars met markeringen van oker of kristalkleur  .

Delta Generatie

Deze kinderen zijn geboren tussen  1988 en 1998 . Eén van de kenmerken van de vierde generatie is  de pure indigokleur van de aura . De periode van rijping en spiritueel ontwaken  van de deltageneratie valt samen met de periode  van 2016 tot en met 2026 .

Deze generatie is  te gevoelig en heeft veel hulp nodig . Deze mensen zijn  overactief en behoorlijk extravert . Ze laten de wereld graag zien wie ze werkelijk zijn en doen dit vaak met veel zelfvertrouwen. In hun omgeving willen ze  blauwe en paarse kleuren en houden ze van langzame muziek. Ze  vermijden drukke plaatsen  en alles wat nervositeit veroorzaakt.

De Delta-generatie heeft doorgaans  moeilijke tienerjaren . Veel van deze kinderen denken dat er iets mis met hen is, ze gebruiken mogelijk drugs of hebben zelfmoordneigingen. De beste remedie hiervoor is  de natuur .

Omega-generatie

Kinderen geboren tussen  1998 en 2008  behoren tot de zogenaamde Omega-indigogeneratie. Vermoedelijk is dit  de laatste ‘pure’ indigogeneratie . Volgens Tappe zal deze generatie van 2026 tot 2036 de “ Donkere Nacht van de Ziel ” meemaken .

Kinderen geboren in de Delta- en Omega-periode worden ook wel  Kristalkinderen genoemd  vanwege een bijzonder heldere, kristalachtige kleur in hun aura.

Deze kinderen zijn bijzonder kwetsbaar voor  verschillende dermatologische problemen, allergieën en ziekten (vooral die van de bovenste luchtwegen als gevolg van de hoge milieuvervuiling). Ook wordt een groot deel van hen gekarakteriseerd als  autistisch of lijdt aan het Asperger-syndroom . Tappe beweert dat autisme bij kinderen een manier is om zichzelf te beschermen tegen de aanvallen en neurose van de buitenwereld. 

Het ontwaken van Indigo

Voor elk van de indigogeneraties begint het ontwakingsproces rond  de leeftijd van 28-29 jaar  en duurt ongeveer 7,5 jaar. De “Donkere Nacht van de Ziel”  is een periode die bijzonder moeilijk kan zijn, omdat het de laatste terugkeer is van een indigo-persoon naar zijn missie in dit leven. Deze periode zit vol met verschillende problemen en verschillende moeilijke uitdagingen.

Op volwassen leeftijd (37 – 39) begint het herstel van paranormale vermogens , beweert Tappe.  Tot die tijd had deze persoon genoeg tijd om eindelijk te leren  vertrouwen op zijn paranormale krachten,  zonder te schrikken of te proberen zijn ervaringen met anderen te delen.

Tappe beweert dat deze interne ervaringen het volgende kunnen omvatten: het hebben van een duidelijk inzicht, richting en mogelijke interne communicatie met de geestenwereld; het vermogen om gedachten, gevoelens en bedoelingen van anderen te lezen; het begrijpen van de parallelle niveaus van de werkelijkheid; een waar inzicht in de aard van de tijd.

Hoewel er geen bewijs is dat de bewering ondersteunt dat Indigo-kinderen echt zijn , geloven veel mensen van wel. Dus laten we onze geest open houden, oké? Als u een spiritueel persoon bent, kan de overtuiging dat u een indigokind of volwassene bent , u misschien helpen uw potentieel te realiseren. Je hebt het ontwaken misschien niet gerealiseerd toen het plaatsvond. Misschien ken je gewoon iemand die deel uitmaakt van de Indigo-generaties.

Hoe het ook zij, dit kan de echte reden zijn dat jij of iemand van wie je houdt zich anders voelt. Er wordt tenslotte gezegd dat de indigo’s unieke eigenschappen bezitten, dus misschien is het slechts een metafoor voor het feit dat ze een begaafd, gevoelig en zeer creatief individu zijn.

Doordat de regenboog kinderen over het algemeen nog peuters en kleuters zijn is er niet zo heel veel over bekend. Ik weet er zelf ook nog niet zo heel veel van, behalve dat ik er een paar in mijn vriendenkring heb… Zo sterk, zo veel onvoorwaardelijke liefde (je voelt dat de tijd bijna “stilstaat” als ze vol onvoorwaardelijke liefde naar hun ouders kijken) en zo zonder angst. Alles zelf willen meemaken zonder “vastgehouden” te worden… >> Mooie wezens. Volgens mij zijn er nog niet zo heel veel van, ik denk dat er ook veel kristalkinderen aangezien worden voor regenboog kinderen. Het onderscheid maken is niet makkelijk praktisch gezien, want deze ligt voornamelijk op het metafysische vlak. Hoe onderscheid je bijvoorbeeld of je kind wel of niet eerder is geïncarneerd? En wel of geen karma heeft? Enfin, ik hoop dat dit artikel verduidelijking geeft.

De regenboog kinderen zijn de derde generatie van speciale kinderen die zijn gekomen om de mensheid te helpen evolueren.

Verschillend van de Indigo en Kristal kinderen, hebben Regenboog kinderen een paar interessante eigenschappen. De Regenboog kinderen zijn over het algemeen geboren in het jaar 2000 en hoger. In sommige gevallen kan het zijn dat het verkenners waren die naar de aarde kwam vóór 2000. De weinige Regenboogkinderen die hier vandaag zijn zijn kinderen van de vroege kristalkinderen (verkenners) die geboren werden in de jaren 80. Zoals de naam al aangeeft, komen  de Regenboog kinderen naar de aarde met een ander spectrum van kleur (stralen). De belangrijkste straal hierin is “de negende straal” wat de straal van vreugde is (ook bekend als de groen gele straal). Ze zijn geboren in de negende dimensie van het bewustzijn, de dimensie van het collectieve bewustzijn. Een interessant detail is dat er wordt gezegd dat dolfijnen het enige andere organisme op aarde zijn dat de regenboog energie in zich draagt. De Regenboog kinderen brengen vreugde en harmonie naar hun families. In tegenstelling tot de Indigo en Kristal kinderen, wordt het de Regenboogkind geboren om te glimlachen, wat gepaard gaat met hun enorme grote harten die vol zijn van vergeving.

Dit zijn de kenmerken van Regenboogkinderen, volgens Doreen Virtue:

 • Er zijn nu zeer weinig geïncarneerd.
 • Ouders zijn kristal volwassenen.
 • Nooit eerder geïncarneerd.
 • Geen karma.
 • Ze kiezen niet voor disfunctionele gezinnen.
 • Zij zijn hier om te dienen.
 • Kunnen net zulke grote ogen hebben als kristal kinderen, maar ze vertrouwen volledig .
 • Zonder angst voor wie dan ook
 • Brengen de helende regenboogenergie mee die eerder gebracht is door middel van Reiki, Qigong en Pranic healing en andere manieren van genezing door handoplegging.

Regenboog kinderen kunnen ook een zeer “hoge” energie hebben, hebben sterke persoonlijkheden, zijn creatief , en kunnen direct manifesteren wat ze willen of nodig hebben. Het doel van de Regenboog kinderen is de voltooiing van de laatste fasen van de basis die de Indigo en Kristal kinderen hebben gelegd.De drie kinderen, Indigo, kristal, en Regenboog hebben elk een specifieke taak. De Indigo kinderen zijn hier om het paradigma van het traditionele denken af te breken. De kristal kinderen bouwen hun basis op het gebroken paradigma. Ten slotte, zijn de Regenboog kinderen hier om te bouwen aan wat de Indigo en Kristal kinderen begonnen.

Doreen Virtue zegt:

“de Regenboog kinderen zijn perfect in balans in hun mannelijke en vrouwelijke energieën. Ze zijn zelfverzekerd zonder agressie, ze zijn intuïtief en paranormaal begaafd zonder inspanning, ze zijn magisch en kunnen tijd ombuigen, “onzichtbaar” worden, en kunnen zonder slaap en voedsel. Gevoeligheden maakten de kristal kinderen kwetsbaar voor allergieën en huiduitslag. De engelen zeggen dat de Regenboogkinderen dit aspect overwonnen hebben … Regenboogkinderen hebben geen karma, dus ze hebben geen behoefte aan een chaotische jeugd voor hun spirituele groei … De Regenboogkinderen opereren zuiver vanuit vreugde, en niet uit noodzaak of impuls. De baby’s zullen worden (h)erkend, omdat hun energie één is van (ouders) géven, en niet van behoeftigheid. Ouders zullen zich realiseren dat ze niet meer kunnen geven aan de Regenboog kinderen dan deze aan hun geven, want deze kinderen zijn een spiegel van alle acties en energie van liefde. Wat voor liefdevolle gedachten, gevoelens en handelingen je ook aan hen stuurt word uitvergroot en honderd maal teruggestuurd”

Regenboog kinderen zijn al afgestemd op de wereld waarin we op weg zijn naar directe manifestatie van dingen. De mensheid als geheel is er nog niet, dus het massabewustzijn houdt nog directe manifestatie als gemeengoed tegen . Een peuter heeft een moeilijke tijd om dat te leren begrijpen. Ze voelen als ze sap “denken”, dat dan “sap” natuurlijk en onmiddellijk zal verschijnen.
Dit kan waar zijn in hogere dimensies en het zal hier op aarde ook waar zijn , dankzij de Regenboog kinderen die het zo zullen waarmaken.

In het algemeen kun je zeggen over de Regenboog kinderen :

 • Ze hebben een zeer sterke wil en persoonlijkheid.
 • Hebben zeer “hoge” energie.
 • Zijn zeer afgestemd op de kleur en trillingen om hen heen.
 • Hebben een gepassioneerde creativiteit.
 • Houden van lichte kleding en kleurrijke omgevingen.
 • Stromen over van enthousiasme voor alles in het leven.
 • Verwachten directe manifestatie van wat ze denken/nodig  hebben.
 • Hebben genezende gaven.
 • Zijn telepathisch

De Regenboog kinderen lijken hier te zijn om de goddelijke wil door te voeren, en ons de weg naar de 5e dimensie te wijzen, en zij zullen hun sterke wil en energie gebruiken om de Nieuwe Wereld te bouwen op het fundament van vrede en harmonie van de kristal kinderen. De kristal kinderen zijn alleen in staat om de basis neer te zetten omdat de Indigo kinderen het pad hebben opengebroken en alle oude barrières hebben neergehaald. Ze zijn allen zeer belangrijke en moeten in deze volgorde komen om hun doelen te bereiken.
Regenbogen zijn zeer gevoelig, liefdevol, vergevingsgezind en magisch net als de kristal kinderen. Het verschil is dat de Regenboog kinderen nog nooit op aarde geweest zijn , dus ze hoeven geen karma in evenwicht te brengen. De regenbogen kiezen absoluut vreedzame en functionele gezinnen. Zij hoeven geen chaos of uitdagingen aan te gaan om karma in evenwicht te brengen of te groeien. Terwijl de andere kristal kinderen ouder worden, zullen zij de vredelievende ouders zijn van de nieuwe Regenboogkinderen. De regenbogen die nu worden geboren zijn de verkennners, en de grote toename van Regenboogkinderen zal tijdens de jaren 2010 ontstaan en door gaan tot 2030.

Regenboog kinderen hebben een absoluut open hart, liefde is onvoorwaardelijk, en hebben geen angst tegenover een vreemdeling. Er wordt wel gezegd dat regenboog kinderen onmiddelijk met het hogere zelf van de ander contact maken. In tegenstelling tot de kristal kinderen die alleen affectie tonen aan mensen die hun vertrouwen rechtvaardigden, zijn de regenbogen universeel aanhankelijk. Ze genezen ons met hun grote hart chakra, en omhullen ons in een deken van regenboogkleurige energie die we zo hard nodig hebben. Zij zijn de engelen van onze aarde .

Regenboogkinderen zijn de belichaming van onze goddelijkheid en een voorbeeld van ons potentieel.
De Regenboogkinderen hebben nog nooit op aarde geleefd en hebben Kristalkinderen als ouders. Deze kinderen hebben totaal geen angst, voor niemand. Het zijn kleine verschijningen die puur op dienen zijn ingesteld. Deze kinderen die hier alleen zijn om te geven, zijn al op hun spirituele piek.

Het eerste dat ons opvalt aan de Kristalkinderen zijn hun ogen, groot, doordringend en wijs. Veel wijzer dan hun “leeftijd” . De kristalkinderen’ ogen vangen je in hun aanwezigheid en hypnotiseren je , terwijl je beseft dat je ziel blootgelegd wordt door deze kinderen. Misschien is het je opgevallen dat deze “nieuwe kinderen” onze planeet in snel tempo bevolken.

Ze zijn vrolijk, opwekkend en vergevingsgezind. Deze nieuwe generatie lichtwerkers, ruwweg 0 tot 7 jaar oud zijn zoals geen enkele generatie voor ze. Ideaal in vele opzichten. Kristalkinderen wijzen ons de richting in de weg die de mensheid gaat. De goede kant op!

De oudere kinderen, inmiddels volwassen, zijn de Indigo kinderen.

Zij delen een aantal eigenschappen met de Kristalkinderen. Beide generaties zijn hooggevoelig en mediamiek begaafd (paranormaal), en hebben belangrijke levensmissies.
Het grote verschil is hun temperament. Indigo‘s hebben een krijgersgeest, omdat hun collectieve missie is om oude systemen die ons niet langer dienen af te breken.
Ze zijn hier om overheden,educatie en regels die integriteit ontberen terzijde te zetten.

Die volwassenen die zich verzetten tegen verandering en conservatief zijn ingesteld kunnen de indigo’s verkeerd begrijpen. Vaak word de (psychiatrische) “diagnose” ADHD of ADD vastgesteld. Verdrietig genoeg verliezen de indigo’s vaak hun mooie gevoeligheid, hun spirituele gaven en krijgersgeest-energie als ze medicatie slikken.
(Doreen Virtue heeft de indigo’s uitgebreid beschreven in haar boek the care and feeding of indigo children.
Zij raadt tevens aan an-indigo-celebration & the-indigo-children te lezen, geschreven door Lee Carroll and Jan Tober)

De Kristalkinderen staan in schril contrast tot de indigo’s.

Gelukkig en kalm.
Tuurlijk, ze hebben misschien af en toe een emotionele uitbarsting, maar over het algemeen vergeven deze kinderen snel en zijn gemakkelijk in de omgang.
De kristalgeneratie zijn degenen die profiteren van de weg die de indigo’s gebaand hebben.De indigo’s hebben met een machete alles weggehakt dat integriteit ontbeerde. Toen volgden de kristalkinderen het vrijgemaakte pad, in een veiligere wereld.

En nu zijn er de angstloze Regenboogkinderen, die pure gevers er om aan onze behoeften te voldoen

De termen Indigo,” “Kristal” en “Regenboog” zijn aan deze generaties gegeven omdat het zo’n nauwkeurige omschrijving is van hun aura en energiepatronen.
Indigo’s hebben veel indigo blauw in hun aura. Dit is de kleur van “het derde oog chakra“, het energiecentrum tussen je wenkbrauwen. Dit chakra reguleert helderziendheid, oftewel de mogelijkheid om energie waar te nemen, visioenen te hebben en geesten/verschijningen te kunnen zien
Veel van de indigo’s zijn helderziend.

De Kristalkinderen hebben bijna doorschijnende aura’s , met mooie meervoudige kleuren in gradaties van pastel. Deze kinderen zijn vaak gefascineerd door kristallen en stenen.
De Regenboogkinderen hebben een energie uitstraling die op een regenboog lijkt. De soort energie waaruit wij gemaakt zijn, om ons van gezondheid en balans te voorzien.

Indigokinderen kunnen oneerlijkheid aanvoelen, zoals een hond angst kan voelen. Indigo’s weten wanneer ze belogen, gedenigreerd of gemanipuleerd worden.

En omdat hun collectieve missie is om ons in een nieuwe wereld van integriteit te begeleiden hebben de indigo’s een “ingebouwde” leugendetector.Zoals al eerder genoemd kan deze krijgers geest bedreigend zijn voor volwassenen. En de indigo’s hebben niet het vermogen om zich te conformeren in disfunctionele situaties thuis, op het werk of school.
Ze kunnen geen afstand van hun gevoelens nemen en doen of alles ok is… behalve als ze medicatie nemen of verdoofd zijn.

De aangeboren paranormale gaven van Kristalkinderen worden ook niet alijd goed begrepen.
In het bijzonder de telepathische gaven die ervoor zorgen dat dat ze pas op latere leeftijd gaan praten.In de nieuwe wereld zullen we ons allemaal veel bewuster zijn van onze intuïtieve gedachten en gevoelens. We zullen niet meer zo terugvallen op het gesproken of geschreven woord.

Communicatie zal sneller en directer zijn. Eerlijker, omdat het van geest tot geest zal zijn, van gedachte tot gedachte (mind to mind)
Op dit moment komen steeds meer en meer mensen al in contact met hun paranormale gaven.
Onze interesse in het paranormale is nog nooit zo groot geweest, met tv-shows, boeken en films met dit onderwerp.

Het is dus niet verrassend dat de generatie die na de indigo’s kwam ontzettend telepathisch is. Veel van de Kristalkinderen hebben een vertraagde spraakontwikkeling, en het is niet ongewoon voor ze om pas te gaan praten als ze drie of vier jaar oud zijn.Maar ouders vertellen dat ze geen enkele moeite hebben om met hun zwijgende kinderen te praten. Helemaal niet zelfs!

De ouders praten met hun Kristalkinderen door middel van hun gedachten, en de Kristalkinderen gebruiken telepathie en een zelf verzonnen gebarentaal en geluiden(inclusief liedjes) om zich zelf te verduidelijken.

De meest verbonden, communicatieve, knuffelige en zorgzame

De problemen ontstaan wanneer de Kristalkinderen door artsen en scholen worden bestempeld alsof ze een abnormale spraak ontwikkeling hebben. Het is geen toeval dat tegelijk met de groei in Kristalkinderen de diagnose autisme op recordhoogte staat.

Maar als deze kinderen thuis succesvol communiceren en de ouders hebben er geen problemen mee, waarom maken we er dan een probleem van?

De diagnostische criteria voor autisme zijn heel duidelijk. Het stelt dat een autist in zijn of haar eigen wereldje leeft en niet in verbinding staat met andere mensen. De autist praat niet omdat hij onverschillig staat ten opzichte van communiceren met anderen.

Kristalkinderen zijn van alle generaties misschien wel de meest verbonden, communicatieve, knuffelige en zorgzame. Ze zijn ook erg filosofisch en paranormaal begaafd. Ze zijn lief en gevoelig, op een niveau zoals we dat nog nooit gezien hebben.
Kristalkinderen knuffelen en helpen spontaan mensen die dit nodig hebben.
Een zwaar autistisch persoon zou dit nooit doen…

In mijn boek ‘De zorg voor en het voeden van Indigokinderen’ schreef ik dat ADHD eigenlijk zou moeten staan voor ‘Attention Dialed into a Higher Dimension’ (Aandacht Direct verbonden met de Hogere Dimensie). Deze term is een heel wat betere benaming voor die generatie. En vanuit datzelfde uitgangspunt willen Kristallijne Kinderen niet als autistisch bestempeld worden. Ze zijn niet autistisch; ze zijn geweldig!
Deze kinderen verdienen onze bewondering, geen labels van disfunctie. Als er iets niet goed functioneert zijn het de systemen wel die ons niet bijstaan in de evolutie van de mens. Als we deze kinderen beschamen met labels , of ze medicijnen geven totdat ze zich onderwerpen, ondermijnen we een geschenk van de hemel. We zullen een beschaving vernietigen voordat deze wortel geschoten heeft. Gelukkig zijn er vele positieve oplossingen en alternatieven. En dezelfde hemel die ons de Kristalkinderen gestuurd heeft kan diegenen bijstaan die deze kinderen helpen…

Ik begon de Kristallijne Kinderen voor het eerst op te merken tijdens mijn reizen over de wereld, waarbij ik workshops over engelen gaf. Hun ogen en biologerende persoonlijkheden vielen me op. Ik voerde mentale gesprekken met deze kinderen en kon hun antwoord heel duidelijk in mijn geest horen. Ik zou ze zien lachen als antwoord op de complimentjes die ik ze met mijn geest zond. “Deze kinderen horen mijn gedachten” realiseerde ik me!

De daaropvolgende jaren interviewde ik kinderen en ouders voor mijn boek. Ik ben altijd gefascineerd geweest om lijnen in het menselijk gedrag te ontdekken. En hoewel we allemaal net zo uniek zijn als sneeuwvlokken, hebben die sneeuwvlokken overeenkomsten.

Bij de Indigokinderen vond ik de karaktertrekken zoals eerder beschreven. En met de Kristallijne Kinderen had mijn onderzoek veel onverwachte wendingen.

Ik werd verliefd op elk jong Kristallijn Kind dat ik ontmoette. Hun harten waren net zo open en liefdevol als van welke engel dan ook met wie ik contact had. Ik vond ze ontwapenend en zonder pretenties. Ik viel in slaap, denkend aan deze kinderen, en ik stond op met veel informatie die me – terwijl ik sliep – door de geestenwereld werd gegeven, wellicht zelfs door de Kristallijne Kinderen zelf?

Elke ochtend werd ik wakker, meer wetend over de Kristallijne Kinderen dan ik de avond ervoor wist! Ik begon lezingen te houden over de Kristallijne Kinderen en ontmoette een publiek dat mijn verhaal zeer goed ontving. Velen van hen waren ouders, grootouders of leraren van deze speciale jongeren. Ze herkenden de kenmerken van hun kind direct terwijl ik deze beschreef. Vervolgens vroeg ik mensen uit de zaal en abonnees van mijn nieuwsbrief om een vragenlijst in te vullen over hun Kristallijne Kind. Al binnen een dag nadat ik dit verzoek had uitgezet, ontving ik honderden reacties. Voor dit boek heb ik honderden pagina’s met verhalen doorgenomen, aan mij gegeven door mensen die deze opmerkelijke kinderen grootbrengen en onderwijzen.

Toen ik me over de uitkomsten boog, gebeurden er twee dingen. Ten eerste voelde ik dat mijn hart zich vulde met liefde en dankbaarheid. Alleen al het lezen van die verhalen gaf me het gevoel dat ik in de aanwezigheid van krachtige engelen was! Ik voelde me dolgelukkig en gerustgesteld door de aanwezigheid van deze wonderbaarlijke jongeren op onze aarde. Ik voelde me ook gerustgesteld over onze gezamenlijke toekomst. God zou nooit zo’n bijzonder mensenras naar de aarde sturen als we op deze aarde op onze laatste benen zouden lopen. Net zoals wij zijn geëvolueerd van aapachtige naar mens, zijn de Kristallijne Kinderen het concrete bewijs dat we ons evolueren.

Het tweede dat me duidelijk werd, is dat ik kristalheldere patronen zag tussen elke persoon die de vragenlijst had ingevuld. Ik las talrijke vergelijkbare situaties over de Kristallijne Kinderen en hun relatie met dieren, planten, stenen en bijvoorbeeld oudere mensen. Ik boog me over veel verhalen die een bijna beangstigende overeenkomst aantoonden over deze kinderen, telepathisch communicerend met hun ouders… terwijl ze mondelinge communicatie vermijden.

Veel ouders vertelden me dat ze zich niet konden vinden in de beschrijvingen van de Indigo Kinderen. “Mijn kind lijkt anders. Maar de omschrijving van een Kristallijn Kind typeert mijn kind perfect!” De meeste ouders gaven aan dat ze een blije relatie hebben met hun Kristallijne Kind, gekenmerkt door zeer weinig problemen. Wereldwijd omschreven ouders en grootouders hun Kristallijne Kinderen als “een Engel”, “de liefde van mijn leven”, “een waarlijk plezier”, en ga zo maar door.

Het viel me op dat niet alleen de Kristallijne Kinderen spiritueel hooggevoelig waren, maar ook hun ouders. De zielen van Kristallijne Kinderen kozen blijkbaar ouders uit die hen in een spiritueel voedende omgeving konden opvoeden. In een enkel geval ontmoette ik kinderen die uit ouders waren geboren die spiritueel niet bewust waren. In die gevallen waren hun grootouders hoogontwikkelde lichtwerkers die hielpen de spirituele kennis en gaven van deze kinderen te beschermen en te voeden. De meeste mensen vertelden me dat hun Kristallijne Kind een diepzinnige spirituele leraar was, die de ouders veel leerden om een buitengewoon liefdevol en zacht mens te zijn.