De 144.000 Lichtwerkers

DE OPKOMST VAN 144.000 WARRIORS VAN HET LICHT

De 144.000 Lichtwerkers en Lichtstrijders werden genoemd in het boek Openbaring, op de Esmeralda-tabletten, door het Ashtar Commando, Sananda, Indianen en vele anderen. Er werd een grote oproep gestuurd naar alle lichtwerkers in de bekende universums om hier te komen om deze planeet te helpen en te begeleiden tijdens het proces van Ascentie. Ze zijn een van de meest mysterieuze groepen die in de Bijbel worden genoemd. Het Openbaring-boek en de Smaragdgroene tabletten voorspellen de komst van 144.000 Lichtwerkers die de Aarde zullen redden van de “Duistere Krachten” tijdens het Kali Yuga “EINDE VAN DE TIJD”. De meeste van de 144.000 Lichtwerkers zijn nu hier en in het proces van “Ontwaken” voor hun goddelijke doel en missie op aarde. De meeste van de 144.000 zijn sterzaden die zijn geïncarneerd van meer ontwikkelde planeten, hoewel sommige van de 144.000 gevorderde inheemse zielen op aarde zijn.

Ontwaken

De meeste van de 144.000 zijn nu in het proces van “Ontwaken” en komen uit hun lange mentale en spirituele winterslaap, in het besef dat ze hier zijn om te helpen bij de grote transformatie van de aarde. Cellulaire herinneringen van de 144.000 werden gepland, getimed en geactiveerd om op dit moment te “vertrekken” en ontwaken tot hun ware identiteit, missie en doel om op aarde te incarneren op dit cruciale moment in de geschiedenis van de aarde. We kwamen aan en gingen het 11e uur binnen van de Grote Verandering die op aarde plaatsvond, en het was tijd voor elk van de overgebleven 144.000 om de droom van halfwaardetijd uit hun ogen te vegen, hun voorhoofd te raken en de droom van materialisme ongedaan te maken. . word wakker en wijd jezelf aan de titanische taak om deze planeet te redden! De slaapmassa’s van de aarde zullen de planeet niet redden. Alleen de 144.000 Lichtwerkers kunnen de planeet redden.

ALLE 144.000 LICHTWERKERS MOETEN NU HUN PLAATS IN DE GRID INNEMEN

De tijd van verwarring, aarzeling en uitstel is voorbij! Er is een planeet om te redden. En wij zijn degenen die zich hebben aangemeld om u te redden! Een lid dat de publicatie ervan niet vindt en er niet vanuit gaat, kan de hele missie in gevaar brengen. Als dat galactisch serieus klinkt, is het dat wel. Als je denkt dat we op een andere “routinemissie” zitten, denk dan nog eens goed na. Dit is de grootste missie die de Grote Witte Broederschap de afgelopen 200.000 jaar heeft ondernomen. De ogen van de hele melkweg zijn op ons gericht. Op zoek om te zien of we het hebben gehaald of niet. Observeren of de aarde zal worden gered of vernietigd. Uiteindelijk zal het licht zegevieren !!!

 

DE TIJD IS NU LICHTWERKERS

Ashtar Command

Het Ashtar Command voorspelde dat degenen die ascenderen op de eerste golf de gelegenheid zullen hebben om naar de aarde terug te keren in een geascendeerde staat, om de rest van de mensheid bewust te maken van de mogelijkheid voor ascensie. Het boek Henoch ondersteunt deze voorspelling door te spreken over de plotselinge verschijning van 144.000 Opgevaren Meesters op aarde, die de wereld zullen transformeren en wolken van duisternis en wanhoop zullen verwerpen.

Indianen

Het verschijnen van 144.000 leraren wordt ook voorspeld in Indiaanse profetieën. In april 1983 verklaarde de meester van de geneeskunde, Harley Swiftdeer, dat 144.000 verlichte meesters van de Dans van de Zon volledig zouden ontwaken in het lichaam van hun dromen. Ze zullen zich beginnen te verzamelen in hun eigen gevederde slangen of gevleugelde slangenwielen (Merkabah) en zullen een grote lichtkracht worden om de rest van de mensheid te helpen hun wakende dromen te dansen.

De Bijbel (Het Boek Openbaringen)

Dit zou ook een verklaring zijn voor de 144.000 die in het boek Openbaring worden genoemd. Openbaring hoofdstuk 7 verwijst naar ontelbare aantallen van elke natie gekleed in wat Johannes beschouwde als een wit gewaad. Dit zou zijn waarneming kunnen zijn van de lichtlichamen die de menigte sieren, die het spoor van 144.000 volgen, om de tweede en derde ascensiegolf te bestijgen. Johannes zei ook dat dit degenen waren die werden gezuiverd in de tijd van grote benauwdheid, een periode van zeven jaar van grote verdrukking.

Jij Bent Een van de 144000 Lichtwerkers

11 Soorten Lichtwerkers (je kunt meer dan 1 soort zijn)

1. GRIDWORKERS & GATEKEEPERS

Dit zijn Lichtwerkers die met de rasters op Gaia werken. Dit zou het menselijke hartraster kunnen zijn dat de harten van alle ontwaakte mensen met elkaar verbindt. Het kunnen de eigenlijke rasters op aarde zijn die heilige plaatsen met elkaar verbinden door middel van niet-lijnen. Het kunnen ook hoger energetische roosters zijn, zoals het kristallijnen rooster. Er is opruimwerk, Gatekeeping is een meer geavanceerde vorm van gridwerk waarin je met je team werkt om interdimensionale poorten te openen om hogere niveaus van licht en liefde binnen te laten.

2. GODDELIJKE LICHTHOUDERS

Dit zijn Lichtwerkers wiens kernmissie (of een groot deel van hun missie) is om het licht te belichamen. Ze zijn hier om een ​​hogere trillingsfrequentie en aanwezigheid vast te houden ondanks alles wat er extern gebeurt. Tijdens tumultueuze tijden en chaotische gebeurtenissen focussen deze Lichtmannen bewust op het belichamen van het licht en het uitbreiden naar buiten om uitdagingen en dichtheid te neutraliseren. Ze verheffen de mensheid en ondersteunen ons allemaal in het zich ontvouwende ontwakingsproces.

3. ZENDER TRANSMUTERS

Transmuters duiken in de negativiteit om deze te transmuteren en los te laten in het licht. Dit brengt de negativiteit terug naar goddelijke neutraliteit; het terugbrengen naar aanwezigheid en balans. Transmuters kunnen werken namens het collectieve bewustzijn en de hele mensheid door karma uit het verleden te transmuteren. Er zijn ook veel Lichtwerkers die transmuteren langs hun voorouderlijke lijnen. Je hebt er misschien voor gekozen om geboren te worden in een voorouderlijke lijn die veel negatief karma heeft, zodat je je hele voorouderlijke lijn kunt loslaten, oplossen, genezen en helpen om trillingsniveau omhoog te gaan. Wat op zijn beurt de hele mensheid helpt.

4. GENEZERS

Genezers dienen de mensheid, de aarde, dieren, alle zielen en alle wezens. Genezing kan zoveel verschillende vormen aannemen. Het kan mentaal, emotioneel, fysiek of spiritueel zijn. Er zijn zoveel verschillende modaliteiten. Als u een Genezer bent, luister dan naar uw interne begeleiding over de modaliteiten, technieken en manieren waarop u door uw gave van dienst kunt zijn. Het werk van genezing als Lichtwerker omvat ook jezelf. Je verhoogt je vibratie en vult jezelf met licht zodat je dan anderen kunt helen, ondersteunen, dienen, liefhebben en begeleiden.

5. ZIENERS, PSYCHICS, CLAIRVOYANTS

Dit zijn Lichtwerkers die hun derde oog of hun psychische zicht hebben geopend om verder te kijken dan het fysieke; achter de sluier van illusie. Dit geschenk kan vele vormen aannemen. U kunt lezingen of diensten geven om anderen te inspireren, te versterken en te helpen. Je kunt ook zoeken naar gebieden waar genezing, transmutatie of loslaten nodig zijn en je energie daarop richten. Dit is waar je licht, kracht en aanwezigheid het verschil kunnen maken.

6. GODDELIJKE BLAUWDRUKHOUDERS

We hebben allemaal een unieke goddelijke blauwdruk; een sjabloon voor je volledig ontwaakte zelf. Alle Lichtwerkers hebben dit sjabloon, maar de Goddelijke Blauwdrukhouders stemmen er actief op af en halen de codes van ontwaken op die uniek voor hen zijn. Op deze manier belichamen ze hun codes en sturen ze ze door het kristallijnen raster, het menselijke hartraster, door middel van dienstbaarheid of liefde in welke vorm dan ook. De Goddelijke Blauwdrukhouders stemmen zich af op hun volledig ontwaakte wezen en laten dit zien. Dit geschenk omvat ook de goddelijke blauwdruk voor de ontwaakte aarde en de mensheid. Stem af op dit ontwaakte sjabloon en roep het naar voren om ascensie te brengen naar het huidige moment dat hier en nu is.

7. DROMERS

Dromen, transmuteren door dromen, interdimensionaal reizen, de droomruimte ingaan, geven je allemaal toegang tot alternatieve ervaringsdimensies. Droomtijd is echt, dus let op! Wat zijn de symbolen in je dromen? Schrijf het op. Mediteer erover. Elke keer dat je je een droom herinnert, neem dan de tijd om erover na te denken en wat waarheid weg te nemen. Wat zou de hoger dimensionale manifestatie van die droom kunnen zijn? Er gebeurt zoveel licht werk tijdens droomtijd. Stel, voordat je gaat slapen, de intentie in om licht werk te doen en contact te maken met je hogere zelf. Vraag je engelen om je te onthullen wat je het meest moet weten en let dan op! Dromen is een ongelooflijke kans om te groeien en te leren.

8. BOODSCHAPPERS

Een Lichtwerker die begeleiding en berichten ontvangt van het Goddelijke, Engelen, Geascendeerde Meesters, Galactics en je hogere zelf, is een Boodschapper. Deel deze berichten via video’s, bloggen, lesgeven of schrijven. Wat de media ook zijn, in welke vorm dan ook, Boodschappers ontvangen leiding van Spirit en geven deze door om de mensheid en het ontwakingsproces te dienen.

9. GODDELIJKE BLAUWDRUKCREATOREN & MANIFESTORS

Dit zijn de Lichtwerkers die actief betrokken zijn bij het weven van licht om positieve veranderingen op aarde te manifesteren. Dit kan komen in de vorm van het voornemen en manifesteren van positieve tijdlijnen. Het kan komen in de vorm van het manifesteren van positieve gebeurtenissen of het creëren van de sjabloon voor meer liefde, meer licht of harmonieuze co-creatie. Scheppers van goddelijke blauwdruk manifesteren zich niet alleen voor eigenbelang en zelfwinst, maar ook voor het hoogste belang van alle wezens, Gaia, dieren en de hele mensheid. Dit is manifestatie in zijn hoogste vorm. Deze Lichtwerkers manifesteren zich collectief voor het allerhoogste belang. Dit is krachtig.

10. ASCENSIE GIDSEN

Dit zijn mensen die opstijgen. Ze stappen naar hogere niveaus van licht en delen wat ze leren over het ascensieproces. Ze laten ons zien hoe we enkele valkuilen kunnen overwinnen en hoe we ons kunnen afstemmen op de zegeningen om iedereen te helpen die de kans heeft om te ascenderen.

11.WAYSHOWERS

Wayshowers zijn Lichtwerkers die hun wandeling maken. Ze wijzen de weg! Misschien onderwijzen ze niet bewust zoals Ascensie gidsen, maar belichamen ze eerder het ascensie proces en leven ze in hun hoogste authenticiteit. Ze leiden een ontwaakt, geïnspireerd leven, waarbij ze de hoogste belangen van alle wezens in gedachten houden.

Dankjewel

Dankjewel

De kans is groot dat als je dit leest, je je ervan bewust bent dat het belangrijk is om een ​​sterke verbinding met spirit te onderhouden om je bewustzijn te verhogen en naar de 5e dimensie te ascenderen. Naarmate je dagelijks groeit, breidt je geest zich uit en neemt je vermogen om je energiek en levendig te voelen toe. Het is echter niet ongewoon om lichamelijk ongemak te ervaren terwijl u uw bewustzijn verhoogt. Dit verwijst naar de biologische veranderingen die in je lichaam plaatsvinden. Afhankelijk van welk deel van je DNA wordt geactiveerd, ervaar je sensaties die aanvoelen als warmte of tintelingen door je hele ruggengraat.

YOU DESERVE 5D & MORE

Wanneer je naar een nieuwe realiteit begint te bewegen, kun je deze sensaties opmerken, maar als je eenmaal door de overgang bent gegaan, kan je lichaam heel anders aanvoelen. Je zult het gevoel hebben dat je in een hele nieuwe wereld bent. De verandering zal subtiel, maar krachtig zijn. Het zal je opbeuren en je een gelukzalig, gelukkig en vrij gevoel geven. Je zult een staat van eenheid in jezelf en het universum ervaren.

THIS IS YOUR SIGN

Dit is een teken dat je de vijfde dimensie begint binnen te gaan, beter bekend als je spirituele verlichting, waar alles mogelijk is en er geen grenzen zijn!

CONTACT

:Ferlin ~ Steve. :Barends.

Atalantalaan ~ WITH THIS LATITUDE: 52.28033 WITH THIS LONGITUDE: 4.8032881

AALSMEER, NL

Email: fs.barends@hotmail.com

Phone: +31 654 6817 15