Access Bars zijn 32 drukpunten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Hierin liggen al je gedachten, overtuigingen, ideeën, gevoelens en emoties opgeslagen en ieder drukpunt staat voor een specifieke context in je leven.

Zo heb je drukpunten die staan voor het lichaam, communicatie, vreugde en verdriet, dankbaarheid, verandering, creativiteit, seksualiteit, hoop en dromen, vrede en kalmte, controle, heling etc..

Een Acces Bars sessie heeft invloed op het functioneren van de hersenen. Dit is wetenschappelijk aangetoond.

Tijdens een Access Bars sessie bewegen de hersengolven naar (Theta), dat is de staat van diepe ontspanning vlak voor de slaapfase (Delta). Hierdoor kan je verandering aanbrengen in vastgezette gedragspatronen, gedachten, overtuigingen, ideeën, gevoelens en emoties die je huidige leven bepalen.

Tijdens de behandeling lig je onder een deken op een massage bed en terwijl de punten op je hoofd zacht aan worden geraakt lig je heerlijk ontspannen.

Deze zijn de 32 drukpunten op je hoofd die zacht worden aangeraakt, waardoor de banen tussen de punten gaan stromen en de vastzittende energie kan worden losgelaten. Deze punten bevatten alle vastgezette gedragspatronen, gedachten, overtuigingen, ideeën, gevoelens en emoties, meningen, oordelen, verslavingen, entiteiten die je in alle levens heb opgeslagen en die worden opgeruimd.

De mensen die een Bars behandeling hebben ondergaan merken dat ze minder last hebben van stress, piekeren, depressie, pijn, slecht slapen, vermoeidheid, angst, lichamelijke klachten, migraine of hoofdpijn, verslavingen, entiteiten, ADHD of autisme, armoedespiraal, eenzaamheid, burn-out etc..

Hoe vaak je Accessum Bars moet doen dat is geheel aan jou. Herhaling zorgt er voor dat je de voordelen van de behandeling vasthoud, maar of je voor een herhaling gaat en hoe snel achter elkaar dat is geheel aan jou.

Accessum Bars Kids

Tijdindicatie voor een BARS-sessie.

Volg altijd de energie. De klok- en tijdsindeling zijn alleen een manier om het geven van de Bars gemakkelijker te maken qua tijdsschema. Voor een sessie van ca 90 min:

 • Energy Pull / Energie op gang brengen
 • Hoofd: 20-30 sec
 • Voeten: 20-30 sec
 • Handen: 20-30 sec
 • Implant Band: 10-12 min
 • Alle 7 tussenliggende Bars samenstellingen: 4-7 min
 • Herstructureren: 5-10 min
 • Manifestatie Cirkel: 2-5 min
 • Tunnels van Tijd en Ruimte: 10-20 sec
 • Kroon van Mistar: 10-20 sec

Als je een kortere sessie wilt geven (bijvoorbeeld een uur sessie) dan kan je alle punten qua tijd verkorten, of minder samenstellingen doen. Een korte versie van ongeveer 20-30 minuten (bijvoorbeeld als proefsessies) zou kunnen zijn:

 • Energie op gang brengen: 2 min
 • Implant band: 10 min
 • Herstructureren: 8 min

(of nog een extra punt en dan implant band verkorten)

Een sessie kan 3 tot 4 weken uitwerken, je lichaam zou meer behoefte aan zout, water en of suiker kunnen hebben of krijgen. Door de verschuivingen kan het zijn dat het wat oncomfortabel voelt. Wat als verandering altijd anders verschijnt dan je verwacht.

Als je standpunten veranderen, ontstaat er nieuwe ruimte waar voorheen een twist zat: dat kan je waarnemen, waardoor je je wellicht anders voelt, denkt of emoties hebt. Wat is er nog meer mogelijk! Zouden jullie me op de hoogte willen houden van veranderingen die je bemerkt? Als je vragen hebt, laat je dat weten?

Wil jij dit ook leren? Meld je aan voor de Accessum Bars training!

CONTACT

:Ferlin ~ Steve. :Barends.

Atalantalaan-11 WITH THIS LATITUDE: 52.28033 WITH THIS LONGITUDE: 4.8032881

AALSMEER, NL

Email: fs.barends@hotmail.com

Phone: +31 654 6817 15